Fredag

LÖKENE PARK

Fredag- Solen lyser och även idag ” Britt sommar” .  Gräsmattorna är gröna o fina fortfarande. Cheferna är i Frankrike även auktion där idag. Chris är det som nu har ansvaret .

Fortkörning på Lökene,  Janne o ägare till Hornline hästen är här o hjälper till med fortkörning, alltid fint med extra kvinnlig hjälp i fortkörningen tyckte Janne. 50 hästar ska gå fort växelvis Backe o Rakbana. Alla hästar som ska starta i Mamlö har fått en skogstur på morgon, det fodras lunch innan de lastas upp i stora bussen för färd mot Malmö. Det blir alltså övernattning.

Driver Travronden med mej sa Eva Lena, de gör ett reportage om Reckless o mej, sen skriver de att det är Dominator!! Bilderna är Reckless iaf.

Tydligen kommer alla program bli som ett 1/2  A4 papper, tunna o tråkiga.  Vore väl bättre de gör som i Frankrike ett stort blad med alla lopp på båda sidorna, då kan det ligga innanför entrén gratis.

Hoppas Nu Olle köper med sej champagne från Frankrike utfall vi får något att fira i helgen.

Chris/ Jessica ska till Bjerke i kväll.  Tivoli / CC Image startar.