Lördag

Manikyr

 

Bilden. Ja då var manikyren klar för Bankers Ransom, Det kommer verkligen att glittra om henne i Norska Derbyt imorgon. Tune har har bråda dagar, för att få  på alla balanser skor hit o dit , sen har ju Carro dessutom krav på skönhet inför loppet på Söndag .

Det blev 2 hästar till på auktion i Frankrike, hästägare i stallet köpte båda. ( 6 fick vi med oss hem)  Olle o Björn kommer till Malmö  i god tid före tävlingarna. Resan ner  för hästarna gick fint , sista gången trodde Bosse som vi  bor på hotellet breve banan, ryktet går om att det ska bli flykting förläggning snart. Hoppas inte det är sant för det är verkligen bekvämt att bara ha gångavstånd när det ska fodras morgon.

Utanför V75 kupongen. Mister J.P – Långresa, möter bra hästar och han är bara 2-år.  Gick svenskt rekord i  sin 2:start. Tror på bra chans.

Lopp 12 Stella Rhode- Plats chans

Lopp13 Jula Club- Flera bra 3-åringar i loppet, smyger med outsider

 

V75 hästarna får Ni lyssna på Björn kollen.