Lördag Kväll

bildJESSICA FRAMME

I morse var bilarna framkörda, nya bussen ska gå med Derby hästarna till Malmö. Bil o släp till Bjerke.

Bild 2 . Jessica / Eva Lena kom fram när sista loppet gick imål. Resan ner hade gått bra, de två kompis hingstarna som startar i Derbyt , drack varsin hink vatten direkt de gick ur bussen..

Mister J.P ( 2år) nytt svenskt rekord igen, 13.1.  Vann enkelt! ( 450.000 kr ) Riktigt skoj var det att ägaren  kom upp från Frankrike för att se sin ” Guldklimp” . Nu är det ett eller två  lopp kvar  i år, försök o final i uppfödnings löpningen. Extra plus är att rutinerade Rune sköter Mister J.P , Rune har haft en o annan bra häst genom åren, den sista var Muscle Wiking B.R.

Konstigt att man kan få parkeringsböter inne på en stallbacke som Jägersro, som är så stor.. Är det inte bättre då att släppa in mindre bilar. – Som Olle sa man ska var otroligt glad för alla som kommer till travet, inte skrämma bort.( PS Björn fick inga böter där)

Auktion i Norge , en häst har Håkan ropat in, kan nog bli minst en till.

Snart Björn Kollen-