Måndag

OlleG

Bild från Auktion i Duville- Ser Ni vilka mode lejon de här Stefan o Olle? Olle grön tröja med gröna sulor på sina svarta skor, ICA – Stefan kör med gul tröja o gula skor…

Måndag , Alla har varit på topp, Björn fixa till lunch  , 26 pizzor +  2 sallader, alla fick vi plats i fika rummet och det smaka gott. Mycke skratt- Ja sa Björn, igår åkte jag hem med hästbussen  från Norge, då fick vi en kontroll som tog oss mins 1 1/2 timma- Damen i Norska tullen ville kolla alla chip nummer på hästarna- Så klart allt var rätt men det tog massor med tid. Olle som kom från Malmö var hemma före mej.

Segt i morse – Jessica o Eva Lena som var hemma sist, ( Malmö resan) de var oxså kvar längst ikväll ,  tillsammans med Micka, 17.30  ja då borsta de o fixa till sina hästar som varit i hagen. Vädret har inte varit med oss, . regn o blött när det sluta regna en luftfuktighet på minst 80…

Veckan lika laddad igen, V 75 Färjestad, Danmark med Timoko söndag, Måndag – Solvalla , Bästa travet med Kritere försöken, Onsdag Solvalla igen Grand Prix försök… Så mycke bra trav…med massor av pengar att tävla om.

Ca 4000 personer på Jägersro i går då var  aktiva Ca 1000 st), smällfina tävlingar och publiken sviker, halvera priserna på allt, mat  program, kiosk- då kommer  det publik.