Vad ska man rösta på?

ARVID

Arvid snart 1år, den sista som är född i vår familj – Vad ska man rösta på för att han ska få det bästa i livet?

I Kommun i Kil- Rösta för en swingpool inomhus på 50 m , Arvid kan bli en simmare av ” Guds nåde” – Ja då ska Moderaterna ha din röst.

De andra i kommun är rätt flata i sina erbjudande.- Vi alla på Lökene ska rösta på de som tar bort alla väghinder från Lökene till Kil. Trött på att six sacka hela vägen ner… Vem lovar?  Såklart en liten grej, ja   vi vill ju oxså  att de gamla ska ha det bra, att barnen får sin skola, osv… alla partier är där ganska  lika i sina lovord …

Om man gillar Trav vad ska man då rösta i riksdags valet?

Ikväll har Björn o Olle varit nere i Kil o röstat,  mycke skratt var det, ja sa Björn jag hitta Ivo Malmgren ( 70år) på moderatlistan över Kil, ska man kryssa han om man gillar trav??? Vem minns inte Utah Bulwark,,,,