Torsdag Kväll

Bjerke

Hans Petter  har  gått vidare- Så många minnen med han, en gentleman som vi i familjen har tävlat mot i minst 30 år. En gentleman  med glimten i ögat, en man som levde för sin fru o sina 3 söner. Petter sa alltid – Underbart att möta “kona” i tvättstugan en fredag em  ( efter massor med jobb) Hon står det med en 4cl  whisky o is  , kan jag ha det bättre  var hans ord alltid  när vi prata på telefon .  Älska oxså  din röda kavaj Petter ,   i den var Du kung av Norge – Du var ju ett modelejon oxså ( smile)..

De nya hästarna från auktion i Frankrike kommer på söndag, Rooibois åker då  mer för att tävla, på Torsdag är han med i programmet, Björn kör !

Foto/ Gatan   Karl Johan ,  Petter älska sitt Norge , Kommer sakna Dej Petter  o  alltid  minnas varenda resa vi gjort tillsammans. ( det har varit många)