Fredag

simma lugnr

Fullt focus på fortkörningar , flera” hjälp kuskar” Janne , Brunzell, Daniel hjälper Björn .  Chris har “klippkort” nu på resor till Norge, möstringslopp idag igen på Bjerke, Olle har fått en ledigt  spelar travgolf på Karlstad banan. Så det lär bli” after Golf  senare em.

FF

När det det började bli alltför gott om rovdjur, fanns det inte plats för alla björna som hade fångats, för att de höll sej för nära bebyggda trakter.

Som ett experiment placerades en av björnarna på jordbruksdepartementet. Björn trivdes mycke bra o la på hullet. Efter några veckor flyttades Björn till djurparken. Em gammal björn kompis undrade varför de plötsligt hade fattat det nya beslutet i departementet.

Björnen förklarade: Varje dag åt jag upp en av departementets tjänstemän. Ingen märkte något. Men så en dag råkade jag mumsa i mej departementes städhjälp o då var det kört för mej…

Axevalla 1 häst Elita M.I- Bra chans.

Glöm inte V75 imorgon Dubbel jackpot. 57 miljoner till en vinnare i Kil….