Lördag Kväll

vit häst

Imorgon åker Bosse kl 6 mot Göteborg- Rooibois o Blenda är med i transporten, de ska vila 3 timmar i Göteborg innan de lastas på ny transport till Paris.  Måndag kväll framme  hos Daniel på Grois Bois. Rooibos gör sin 1:a start på torsdag i Frankrike- Björn kör

Om vi säger att det blev på ren värmländska en ” dret dag” Montreal fela som en klar vinnare, Wine and Dine 2:a ( satt fast för länge) osv.  Däremot hade vi trevligt i det sk “Green Room”  gjorde V75 tillsammans och var med inför sista avd.(  Håkan så bra på det där med spel tillsammans) Spik på Söderkvist i sista gick åt skogen!!! Nu har vi kvar 1600 kr att spela för på måndag , ca 20 st o än en gång ska Håkan göra raden, blir säkert med Pshyko spik i sista avd. Årjängs El gjorde en “smyg lapp ” o satte V75, skratta gott då han sa att jag ska tävla på cykel imorgon så det blir inget firande- Du vet Whisky är inte bra som sportdryck!!!

Den vita pållen kommer “hem ” imorgon, ska bli kul att se hur de andra reagerar på den.

Björn med Lillen o  dundra efter tävlingarna mot Göteborg- Övernatt, ( inga musslor ikväll  bara grönt o kött när Ni kommer fram)  ställa klockan på 7,00 och dra vidare till Köpenhamn, en viss Timoko startar .

Hur ska det gå i valet imorgon, klart är iaf att vi vill inte ha någon simhall i Kil, där tog vi bort en kandidat,  kanske centern ligger varmast om hjärtat vi är ju  bönder  ,, eller? Sova på saken.

Bild/ Visst är hon vacker vår nya fina häst?