Söndag

Charmant

Älskar “chargongen” mellan skötare o hästägare, Linn är en engagerad  delägare o älskad av alla i stallet  , hon åkte 13 mil för att fixa till sin Charmant Horline som i morgon ska starta på Solvalla. Hon är mycke engagerad i politiken i  den blåa linjen ( heja Linn)  Stig Rune som sköter Charmant skicka till henne denna bilden. / Linn din häst är nu klar för avgång till Solvalla i morgon!!! Nytt täcke på måndag???

Vi är störst eller bäst ( vet vi imorgon kväll)  hela 8 hästar i försöken till Kriteriet  Nya 1 åringar ska in o trimmas till  , om två år är deras tur. Våra 2 åringar som vi nu ” finputsar” är oxså en Guld kull med Mister J.P än så länge i spetsen, finns flera som snart är i kapp han.Kommer 2 fina på söndag som varit i Tallin, båda for Sale.

Haft många hästskötare genom åren, många är de bästa vänner vi har, några faller bort,  alltid trevligt när de bästa vi haft besöker oss, Svinto kom igår, han var så lycklig att köra häst igen. Eva Lena fick hjälp med 3 långsamturer, ännu roligare var när han berätta om hur han lyckats på sin resa med chefs jobb i Korea som gav klöver , nu skulle det bli en egen häst hos oss med kompisarna.