Tisdag Kväll

n.w.t

Bild N.W.T idag.

Visst blir man glad, nästan varje dag man öppnar N.W.T ( lokala tidningen) De gör verkligen ett bra jobb med rapportering från travet- Minst lika bra med information o tips.   Björn var glad men samtidigt förbannat för 3 till skulle ha gått till final, Charmant Hornline fast med krafter kvar, Othello o New Generation , kunde båda varit klara för final. New Generation prövar vi konsultation  med på söndag,

Rooibois o Blenda kom fram pigga o glada till Paris  sa Daniel,  Rooibois han älskar ju allt enligt Ida , så han har aldrig några problem med omställning till nytt hem. Spår 9 på torsdag i Paris, dvs längst ut på” vingel”- Inga problem a Olle det är ju stora banan.  Tur o retur samma dag för Björn, direkt flyg är skönt.

Vi har ” Martin Timell” som bor hos oss, Daniel  har  byggt en ny brygga till dammen, med flyt påntoner och nya stolp, fixat en appel TV till Olle och ställt in Olles TV så han har fått golf kanalen tillbaka, men han fixa inte Equida-( Den måste vi ju ha till på torsdag när Rooibois startar!).

Många har gått fort , många har varit fina.  Bosse förbereder nu för att gå över till Tallin med 1:a lasten  1-åringar som ska köras in o formas  ( tisdag åker han) ,  vi går sen en gång till efter kriterie auktionen.

Olle läser på norska stammar- Ska åka i veckan o titta ut några föl   som vi vill köpa. Det har ju varit bra framgångar i årgångsloppen med de norska hästarna.

Björn ledig kväll , träna sej själv ,  mysa med hunden i soffan och se en film.