onsdag

tt

Bild/ Visst ser han ut som en häst som är i full tävlings kondition? Thai Tanic- Vilken kille!!!

Full arbetsdag kan man lugnt säga-  Fortkörning- genomgång av hästar- Hästarna älskar vara ute nu på kvällen, lagom värme , hö att äta o friskt vatten, ( kommer en bild senare) Rakbana idag / Geisha , Sherry ( Janne) Isac Roc ( Olle) M.T Ibra ( Björn) M.T Izadora .

” Vår Martin Timell” dvs Daniel har nu börjat röja i sista huset vi byggt, tvätthallen mitt på gården- Finns ett utrymme där som vi inte använder- Det är snart en nymålat hall med skrivbord och hyllor för vet Demitri.  Vi får bara flytta sa Daniel några reserv tankar för vatten som står där. Imorgon målar han o låsen är på plats- Nicolas har sitt eget rum.

Björn ledsen över att hamna i skott gluggen-  Jag är nog den som aldrig någonsin anmäler en kollega , eller kommenterar ett domslut.  Så är det , nästa gång kanske Du  själv sitter  i rävsaxen. Bättre låta domarna döma , även om det är fel  ibland så har de makten o man kan inte göra så mycket åt det.

Olle  ser  från Åby på TV – tomt helt tomt på publikplats., korv gubben får nog ingen omsättning- Vår Loge är stängd. Så Tråkigt- Om det varit en vanlig torsdag, ja då har  spis plattan hos Landell varit på o vi blivit bjudna  på spagetti carbonada- Hos oss har korv o ost bordet varit på plats-

Spännande i kväll kval till Europa Derbyt- Så klart vi vill till Paris- Eva Lena , Heni, Jessica  och Mattias – tycker det ska bli som semester att åka till finalen. Håll nu tummarna för Conqueatador, BB Tigger , Reckless  och Dominator .