Fredag

Charmant

Bild. Charmant gillar när det är rent o fint i boxen. Foto Linn.

Rooibois 2:a i Paris i går ,  slagen på målfoto, det gav 12500 Euro till ägare från Malta  , skapliga pengar , men Björn hade velat ha nosen först.  Full  fart på fortkörningen  Björn, Janne, Brunzell, Chris har jobb från morgon till  em , det varvas rakbana, backe och sandbana hela dagen

Olle drog iväg vid 5 tiden i morse, Oslo och flyg till Trondheim för att se alla Björn o Turid  Rishaugs föl. Syskon till Claudia B.R och Conquestador B.R. Fina Sharapova som tävla i vårt stall har föl. Olle tillbaka på Lökene ikväll

Äntligen, efter att vi fått flacka runt hit o dit, hyrt i 2:a hand, fick vi ett kontrakt att få hyra i 1:a hand inne på Grois Bois.  Boxar , hagar och en lägenhet.  1 oktober  har vi vårt eget nere i Frankrike. Daniel och Smurfan jobbar på Grois Bois,

Ja då fick  fick vi tag i en flicka som kan rida dressyr. Hon är nordisk mästarinna i dressyr för yngre tjejer. Några hästar behöver ridas för att trimma ryggen, dessutom har vi ju Kurre här nu och han gillar verkligen att få jobba, Twitter är oxså en som  ska  få lära sej böja på nacken.

Travfritt i kväll.