Fredag Kväll

bling

Olle  mycke nöjd med sin resa till familjen Rishaug i Trondheim- Minst 3 hästar som vi vill ha till stallet!! Positivt är att vi ligger nära Norge så transporter osv inte är så dyra från oss till ex Bjerke – Det är just i  unghäst loppen i Norge som de stora pengarna ligger. De hade oxså kvar en kalasfin 1-åring som det blev affär på direkt. Sharapova är mamma-Muscle Hill, dessutom valde Olle ut några årsföl som han ville ha. Fina föl bla efter  Love You, Credit Winner, Muscles Yankee  på toppen mammor.

Vilken underbar dag ,  I em var en ung flicka här, Olivia , NM i Dressyr, hon red på Kurre som såg ut att trivas som “fisken i vattnet”  efter ridturen ” fragga” i både mun o under sadeln.  Kurre älskar att jobba, Hon kommer komma hit några dagar i veckan o rida till hästar i Dressyr.

Olle har kört en långsamt med sin egen Ruffino( 3 år)  på fm, en röd fux , han har växt  o blivit en stor kille i sommar  ,  nu är det dax för kval,  och sen ska Olle  ta 11 raka segrar säger han,,, ha ha