Tisdag Kväll

Elita-MI-mg140922

Bild / Elita Em och Anton Sverre/ Foto Khilman.

Glömde ju gårdagens roligaste vinst Anton med Elita , Oj vilket glatt ekipage som skar mållinjen först!!

Varit en dag full av fortkörning, Olle pröva sin egen Ruffino i sulky .1 21.0. kvalar på måndag- Den tiden räcker ju inte till 11 raka segrar… Ferry Boko 2 år kvalar oxså måndag, den pållen ska Ni se upp med , lovar en ny stjärna, mamma Joy Ås.

Daniel som nu är alltiallo- Idag dog diskmaskinen på fika rummet, han var ner till Kil köpte en ny och nu kan vi dricka kaffe o diska. Efter dagen slut då var det full fart igen i nya rummet till Nicolas, Olle blev ” murar Olle” Daniel hans elev.  När kl var 19 var de klara avsluta dagen med riktig arbetar mat, stuvade makaroner med falukorv.

Resan mot Paris med Dominator gör vi i egen buss  – lämnar Lökene tisdag morgon kl 5 , vila i Malmö för att sen dundra in hos Parling i  vårt nya stalll   i Paris onsdag em.  Dagen D åker vi från Paris tur o retur ( bara 2 timmars bilresa) . Jessica som sköter Dominator kommer givetvis vara med sin Dominator från start till mål. Jessica som har Buddha till start på söndag.

Vi fick just nu en ledig arbetsplats i stallet.  Helena som flytta in med sin älskade Björn i en liten lägenhet, i väntan på en gård- Vad hände… Hon är med barn och slutar redan på fredag, (ryggen o kroppen orkar inte)

Finns  ett nytt hästskötar jobb  från måndag –  Dessutom finns oxså en bostad på 2 rum o kök på gården ledigt. ring Björn direkt 0705450145 eller malla oss på info@stallgoop.se.

kan ev finnas 2 jobb om Ni är ett par….