Onsdag

På väg

Bild/ Hästbussen gör ett stopp – Leif o Bosse  är nu på väg hem efter ha lämnat 11 hästar hos Natalja i Tallin. 5 st 2 åringar ( de sista) är med hem. Det är då man förstår hur skönt det är med egen buss, inga omvägar , alla är uppsamlade o går direkt .  Eftersom de står lösa på bilen, fråga jag – Den vita hästen hur gick det?- Bosse sa – Hon var en i gruppen efter bara 30 minuter.( Skönt) 2 chaufförer ett måste för att klara en poliskontroll.

Broman har åkt till Elverum för att hämta den Olle köpte i fredags,  en 1 åringen  efter Sharapova.  Broman har nu 15 hästar i vagn- Vem är bäst undra jag? Alla sa han iår sticker ut- De är mycke  tidigare än förra året.

Sista jobbet med Pshycko o Buddha – Pshyko ( skit namn att stava ) fick prova ryckbomull för 1:a gången,( kan nog vare en extra polett) Kan bara drömma om vilka pengar för han i Kriteret- Vid full pott (uppfödare o ägare) ca 5 miljoner!!! Var i världen kan en hästägare tjäna sånna pengar, tror bara i Sverige.

Olle har på em med stege rensat alla stuprennor från löv- Regnet kan nu komma!!

Björn tog tåget mot Stockholm  – Olle ansluter i morgon em- auktioner, vi har bara 5 platser kvar på unghäst träningen, kom i håg det Olle.

Fredag nästa vecka startar Rooibois igen i Paris- Dessutom hoppas vi oxså på att Global Mazarine har poäng så det räcker för start.

Onsdag då får vi tillträde till vårt nya stall i Paris. Känns extra.