Torsdag em

Buddha

Bild Buddha.

Lite kuriosa om prispengar- Om Psycho skulle vinna på söndag- är det den största prissumman någon svensk häst o ägare tjänat i ett enda lopp.( 4.8 miljoner, det kan man köpa många hästar för) Scarlet Night ( USA född) tjänade 6,1 miljoner då han vann Hambot i USA,  Giant Neo ( Svensk)  fick när han vann PDA 4,7 miljoner.  Men det blir nog inte helt enkelt  att plocka ner Al Dente som dessutom fått bättre läge än oss.  Men visst är det kul att möjligheten finns till så stora pengar, när travet dragit ner på prispengarna. Det är inte ok att 6 lopp på Solvalla en  storloppsdag med V75 o Kriteriet  har bara 30.000 kr i I:a pris!!

Kallt i Stockholm, Björn fick dra till en sportaffär o köpa både mössa o handskar till Anders o Olle.  Olle o Daniel besikta hästar då en Staro häst la av en bakut som dunka till Olle i ryggen så han blev liggandes o tappa luften. Hur gick det? – Ja jackan gick skit, men jag känner mej ok sa han.

Bosse kom hem med de absolut finaste , 5 st 2 åriga hästar från Tallin Håkan var på plats och mötte upp vid karantän – Bara en som inte såg bra ut- Vår egen efter Novelty Nibs… får se om det är värt att träna vidare.

Imorgon drar Leif o Bosse iväg igen  mot Solvalla vid 6 tiden. 2 chaufförer- Tiden måste räcka till på körjournaler.

Solen skiner på Lökene- vindstilla – fin kväll att ta en promenad- innan man kan se auktion live… och hoppas på att Olle fått nån sorts kramp i armen efter smällen från Staro hästen…ha ha bara  5 platser kvar Olle!!

Uppdaterar senare om vi blivit med mer häst!