Godmorgon Lökene

\"Lökene

Lökene från taket på stora stallet. Vi har skickat upp Daniel för att byta några takpannor som var trasiga , han tog denna fina bild från skyliften. Även idag vaknar vi upp till att solen skiner . Brunzell o Janne är här för att hjälpa Chris med fortkörning.

Jonas var kvar i går tills Bosse dök upp vid 16-tiden med stora hästbussen, viktigt att vi fick den urtvättad  med högtryck  , då vi haft både småhästar och hästar från Tallin hem. Imorse när Bosse åkte från Lökene kl 6 var bilen som ny o fräch.

8.00 Backe / Sudbury , Don\’t play me ,MT Izadora , Say it again ( Brunte) Canary, Cybel Merite ( Janne) Charls K , Going Madness . M.T Kod röd, Judge 99 ( Chris)

Hela dagen är det sen sandbane träning.

Olles program idag, Lunch V65 och besikta nya hästar.   Bara outsiders idag från stallet.