Lördag Kväll

Min

Nu har hon åkt för att bli inkörd- Redan en favorit hos Natalhia  – Malin tvätta och gjorde henne fin inför sin resa, då  blev hon helt rosa innan hon torkade upp.

Det har blivit några hästar i helgen , och sista dagen, då stanna de kvar för att det var några intressanta.( Minst 1 blev det)

Lökene bjöd idag på  sol o kortärmad- Dressyr tjejerna Johanna o Oliva  gav  dressyr till hästarna  Quarcio o Twitter. Twitter var en överraskning, får se hur mycke han kommer lära sej, men Johanna hade  stort hopp. Imorgon får de en ny lektion som jobbar deras ryggar.

Förberedelsen är stor  inför Kriterie söndagen . Pshyco  , Diffrensadaymade  Buddha har  blivit schamponerade, tävlings balansen är på plats , lådorna är packade, sulkys nypolerade , hjulen nya- Imorgon årets ja kanske livets viktigaste lopp för de här tre.

Efter auktion , Björn, Parling o Olle  middag på stan – planeringen för  starthästarna som är i Paris filialen.