Fredag

raggar bil

Ja då fungar hemsidan igen,  Reckless 2:a i ST  Leger gav 66.000 kr ( snålskala även där 1:a 150.000 då borde ju 2:a vara 1/2) Björn körde ett snällt lopp o han fick “slicka” sarg.

Björn flyger Paris nu på morgon, ska provköra en häst ute  på Grois Bois på fm.  Jessica o Dominator har kom fram kl 6 igår morse de har  hunnit ta sej en tur runt den fina anläggningen. Hon berätta att idag körs det kval där inne på flera olika banor 300 hästar ska kvala. Dominator trivs som fisken i vattnet, äter o dricker bra, i går em fick han gå i en paddock och när Jessica vissla på han ja då svarar han med att gnägga.  Samspelt par alltså. Fredrik Persson kom senare på em, han har lånat box av oss. Tror han var imponerad av Grois Bois anläggning.

Kl 20.25 går Rooibois lopp ,  Ni kan se på vår hemsida, klicka in Er ca 5 minuter innan, då börjar sändningen. Voltstart , Rooibois har näst mest pengar på sej. 1:a priset är ca 250,000 – Stora pengar alltså.

Imorgon är det dax för Europa Derbyt, Björn startar oxsåGlobal Mazarine  i ett vanligt lopp lite tidigare på dagen.

Linn skrämde slag på Olle , då han fick ett telefonsamtal om att hon lagt in en trasig vagn på Face Book, med texten Stigi- Ska aldrig mer köra Ask Viking… Nu var det ett tack för att Stigi lagt på  Sosse täcket på hennes häst.. Hi Hi. Det var Olle som fick “hjärt snörp”