Lördag morgon

Grois Bois

Bild- Så här varmt o skönt var det ute på träningsanläggningen i Paris  går em.  Björn o Olle besikta de nya boxar o utrymme de fått, nu blir det till att måla om  så det blir vitt o frächt innan det flyttas in, maskinparken i lägenheten måste oxså bytas, tur IKEA bara ligger 3 km  bort.

Rooibois igår blev galopp, -Vi blev för ivriga in i 1:a sväng o då kom galoppen, – Får titta efter nya lopp, eller åka hem igen. år,

Dominator hade en skön dag i solskenet , allt bra. Global Mazarine och “Smurfan” tog en tur på em runt träningsanläggningen.  Nu på morgon kl 7 åker de båda mot banan som ligger 2 timmar bort. De åker i karavan , Daniel först som hittar o F. Persson i rygg. ( där kan han vara i loppet oxså hi hi)  Mazarines lopp går som 1:a lopp.( 12.45). Banan ska enligt uppgift ligga långt från allting , ned för en backe i ute på en åker  som det alltid är kallt o blåser , finns inget mer där än en travbana,  undrar varför de inte la loppet inne i Paris?