Tisdag morgon

katja chK

Bild / Katja med sina älsklingar som är på inkörning- Olle berätta att Diva när han träffa henne  på auktionen i Duville var en ” kelråtta” som försökte att få sitt huvud under armen o bli kliad, Malin skicka med solprodukter, för vita hästar behöver solskyddsfaktor 50 runt munnen, ( Nytt för oss)

Lovelock hade inte funnit ett sto , utan har dragning till likasinnade, det var en valack som föll han i smaken…

2 segrar för Björn ikväll på Mantorp med  Stenströmer hästar..

Funderar på travsport  efter helgens “barhäng” i Paris , varför slår inte Norge o Sverige ihop sina förbund  ?  De skulle bli hur starka som helst  ,och rent ekonomiskt en hit för båda länder !!!

Daniel o Jessica gick på “tomgång” när de kom hem vid 17- tiden, Jessica som månar om sin kille, släppte ut han i hage i 2 timmar , Dominator var glad att vara hemma. 26 timmar nonstop med paus var 5te timma på 30 min )

Olle har köpt sej en egen hästbuss,  gör  premiärtur med den till Momarken i em. Yankee Blue startar

s