Söndag Kväll

Lökene alle

Kajas bild av allén upp till Lökene igår . Vackert. Vissa tar bättre bilder än mej…. Kaja  kan fotografera.

Tyskland- Björn vann 2 lopp , final med Flemmings häst.  ca 340. 000 svkr inkört .  Frankrike/ Bacchus- tappa allt från start var 4:a , säger nästa gång för  han!!

Varit en tråkig dag på Lökene regn o regn , många har arbetat o hästarna har varit ute i hagarna, ibland förstår man inte, hästarna  hittar oftast där det är som mest blött i hagen, där rullar de runt gång på gång.

Örebro V75 lördag- Kollat av den sista veckan, SM på Å dåligt ca4200 besökare ( Årjäng hade 4800 besökare  en marknadskväll för 2 veckor sen utan V75)  Färjestad hade 139  miljoner Unionstravet och 6600 besökare , Åby nu 110 miljoner- Det säger att det är bättre med V75 på småbanorna eller hur?.

Prata med några som hade häst i SM loppen, besvikna, inte en enda uppmärksamhet.. En keps eller en T skirt med typ” Vi är med i SM “kostar inte mycke, men glädjer många, dessutom var “travets framtid” otrolig besvikna , ponny loppet fanns inte en högtalare som var igång på stallbacken.

Mörkt ute- Imorgon är ingen vanlig grå vardag ,  vi hissar flaggan på gården, det  kommer bakas tårta- Kom in på Färjestad där finns stor tårta till alla.

Björns födelsedag!!!