Måndag

Faurok

Faurok  BR  – Den sista som kom in på 1 årings inkörningen. Denna är Björn  otroligt glad över. 2015 ska vi  vinna Kriteriet i Norge med han! Mamma är en av de bättre sto vi haft i stallet, Sharapova-hingst Muscle Hill.

Olle hade tänkt starta sin Ruffino i Romme,   därför  blev det ett rundbane heat på fm , med ryck bomull. Såg fin ut. Eftersom han själv skulle till Norge lördag avstod han fredag med start.  Start blir säkert Färjestad nästa vecka.

9.30 Rakbana New Genartion  ( Olle) True Blue ( Janne) Bono Boko ( Björn) Island 3 och Sherry.

10.45 Rundbana Ruffino( Olle) Nearly Nine feet.( Björn)

11.00 sandbana Wine and Dine, Uroy ( Björn) Claudia BR (Janne).

Lunch maten fick Björn bestämma idag, Lasagne med sallad och födelsedags tårta efter hemma hos Olle, Nicolas berätta om sitt besök i veckan i Paris, hästarna därnere blev behandlade och studiebesök hos Commander Crew.  Alltid intressant med nya influenser. Blenda Bell. nästa start blir i Reims den 30/10.

Olle ska till Bjerke på onsdag med Conquestador BR och lördag V75 på Momarken med bla Claudia BR

Ikväll Färjestad- Kan kanske bli miljon utdelning, såg inte alls enkelt ut.

Premilopp för Judge 99./  Kvalar gör Charles K o Carros Gift.