Måndag Kväll

Castor Boko

Bild / Castor Boko, kan han vara stallets största häst?  En Bamse som vi snart får se i ny debut. Opererad o tillfixad före sommarn. Han kommer  vara ett utropstecken i V75!! Foto Linn.

Ikväll är  vi inte lika många  som på lunchen, Lunchen ja då är alla platser upptagna runt bordet !! Ikväll bara Björn o Olle som går igenom anmälningar, plocka in nya som Nicolas friskförklarat , plocka bort ev  någon som han behandlat.  Tomatsallad, ruccola  o  mozarella  är något av Björns favorit , det fick han. Olle gilla inte alls att de skulle ta hans buss till Färjestad  han  hade städat o gjort fin efter sista turen- Står nu låst på gården, onsdag ja då åker Conquestador kungligt med Olle.  Bosse fick snällt ta kärran bakom stora bussen, hi hi .

3 segrar för Björn.  Imorgon travfritt, då kör vi fort hela dagen. Sånna dagar med Olle , Björn, Janne , Brunte , Chris och Linn, då känns det som arbetsbördan för de som selar ut o tvättar hästar  är  mindre.

MC Donalds var sponsor av hela travdagen, Otroligt fint gjort , ha en hel dag !!- En trav resturang som nästan var fullsatt,  synd jag inte åt hamburgarn som var på menyn, den kanske var  lik Mac Donalds. Vi åt en snitsel  som vi trodde skulle se ut som i Österrike . panerad med citron o ansjovis , nu var den med brun sås, det var ok, travresturangen gör ett gott jobb en kväll som det här, inte lätt att få en måndag att bli en festkväll.