Tisdag Kväll

keps

Foto , En använder alltid hjälm i träning en annan vill bara ha keps….

Full fart i fortkörningen, solen titta fram mitt på dagen och det blev faktiskt lite “Britt sommar”

Dagen börja med 6 rund bane heat  : 3 i varje heat,  Lite nya som närmar sej start i heaten, bla Twitter , Graceful Beauty ( 2år)0  CC Hyper Zon( 2 år) som ska premiloppa nästa vecka, nya Ala Partenza  prova oxså rundbana.

Dagen avslutades kl 15,oo med ett ensam heat . Mister J.P , Björn såg ut att njuta, e han skritta av han med minst 30 minuter efter jobbet.

Älg jakt – den stora tjuren drog då till samhället, där sågs han på Coops parkering för att sen dra mot villaområdet inte så långt från oss- Han lever fortfarande och har nu tagit sej tillbaka till Lökene skogen där han får vandra ifred.

Solvall a imorgon- New Generation o True Blue- Krock, New Generation är  arg på alla andra hästar, går inte lasta i lillbuss tillsammans, endera får det bli stora bussen eller lillbilen med släp.  Olle ska till  Bjerke med Conquestador B.R , han kommer  åka som en kung i Olles nya buss.  Åka med Olle till Norge är både bra för starthäst o skötare. Olle han har alltid en go fika  i bilen, lyx mackor med te o juice  ( Såg Ni Conquestador på Solvalla sist ?  satt kvar med rubbet)

Olle har köpt sej en modern lövblås,,, han blåser o blåser men löven kommer tillbaka….

Vi tänkte sälja vårar skritt maskin , men ändra oss , skicka det till Frankrike , jubel  när den  idag lastades av, Malmquist som är därnere o fixar det mesta ( färg o reparation) , koppla till bandet o i em ja då kunde de ställa sin första häst på bandet.

Solvalla söndag , V75 ser ut som något alldeles extra, BC Semifinaler