Onsdag

grois b

Bild. I går flytta de hästarna till nya stället som vi hyr. Bussen är den vi har där nere o kör till trav.  Ovanför stallet håller Malmquist på o målar om lägenheten,

Fm , idag har det varit lugnt på stallet, bara långsam körningar, Olle har gått runt med en mätkäpp och för att se hur mycke 3 åringarna har växt. Olles egen Ruffino har riktigt skjutit i höjden under sommarn då han såg ut som en dam cykel .nu har han äntligen växt klart.  Björn har planerat framåt , ringt nån hästägare.förklarat för en att vi måste byta ut hans häst  – Märkligt sa Björn jag har försökt titta på propotionerna ( tilltänkta lopp) för December , men på datan är det helt tomt, finns inga proppar.  Norges December proppar kom för en månad sen. – Tänker de ändra något sa han eftersom de inte finns ännu?

Olle har styrt kosan mot Bjerke med Conquestador , loppet går 20,50-  50,000 Nkr i 1;a pris, 4 års lopp.

Björn är helt övertygad att nån är inne o “hackar” i spår lottningen, för jag kan ju inte få 8 eller 12 varenda gångs annars?

Solvalla idag har han däremot spår 1 med stallhästarna True Blue o New Generation.