Fredag em

bild

Bilarna står nu på rad, nya och fina- Alla är oxså nytvättade .Olle drar  mot  V75 på Momarken ,  Claudia, Yankee Blue, o Wine and Dine. Jessica, Micka o Carro. ( Då måste Olle  fixa så det finns  Brunch när de kommer fram )  Jessica kör en bil , Olle tar nr 2. Bosse däremot kör  stora bussen mot Örebro .En  Andelshäst från Stall Kenny ska med hem , Final Call , nykvalad  2åring  som är slutsåld , Det har oxså kommit ytterligare  2 nya fina 2- åringar in i träning  denna veckan Joe Mortini och Saul (En bror till Moulin Rouge)också ny kvalade.

Stall Kenny har fler fina alternativ för Dej som vill köpa in Dej i  en andelshäst.

Björn tuffar på mot sitt bästa år någonsin,!  41 miljoner inkört o det är mer än   2 månader kvar av året , ( ca 35 på ST sida , det tillkommer mer än 5,5 miljoner    alla utlands starter som inte registrerats  där (typ Timoko , Derbyn i Italien, Danmark  o starter i Frankrike mm)

Solen lyser i Värmland det har varit en underbar höst dag, Olle så glad att Utab ( Bono Bokos ägare) fixa  hit en grävskopa som  grävt bort grus  i diken , runt stallar  , nu kan regnet komma.

Hästarna har varit fina i jobb,  det har varit växelvis rakbana-sandbana o backe.

Det finns en ledig plats  som hästskötare o ledig lägenhet på Lökene ,  ..Linn -Sök nu inte igen,,, Stig Rune orolig  för att Du då kommer ta över Ask viking då … ha ha – Vi älskar Dej Linn