Lördag em

Ponny Dress

Foto/ Färjestad idag, ponny lopp, Björns  fd dress vann ett lopp- Kul!!

Små duggat hela dagen , sånt där regn som kryper innanför skinnet. En häst hade satt halsen på fm.  Jordens bästa Heni fixa med varmt vatten o massage, då släppte   “proppen” . Dyrt när sånt här händer på helgen om vi  måste åka in till  en kliniken ( dubbla taxor).

Tunika/ o Björn  vann Svampen loppet!!  Otur på Underpaid Hanover som tappa loppet då Royal Fighter fela, blev helt stopp o Underpaid fick inte upp farten efter “tvärnit”  . Nearly Nine Feet- Säger se upp med han nästa gång, rubbet kvar.  Stallets Island 3 vann ett lopp före V75, Årjängs ” maffian” äger.  Ägarna till Underpaid , trevliga ” norska guttar” från Drammen , kom imorse till Lökene för att åka sista biten på 10 mil med hästbussen- Attans att vi inte fick vinna…

Olle i Norge utan någon lycka , galopper , nu på väg hem,  det alltid varit så  i vårat hem, vi äter  gott  på kvällen när det varit sådär på travet ,  Olle säkert besviken får bli en brakmiddag. Björn drar direkt efter Örebro mot Stockholm, sparar sa han 2 1/2 timma om jag åker direkt  Stockholm nu efter tävlingarna. Då kan jag oxså få lite sovmorgon o ladda.

Björn uppdatera ikväll Björn kollen- Imorgon , yes så spännande med BC semifinaler

Maten- Tja det blir en  räkcoctail  ,  pepparstek med gourmet potais från Ica i ugn , hallon o glass. Ett glas rött , Amarone som Olle fått i julklapp,( dax att tulla på lagret)