Söndag Em

Buddha h

Bild / Vackre Buddha

Lite stolpe ut på Diffrenceadaymade- Varit bättre med ett bakspår sa skötare Jessica. Nu fick hon “rodda” i andra spår. Reckless vidare utan att var på topp, ( -Eva Lena  se till  han på topp o 2 veckor)! Bankers Ransom- Vad säger man .. allt kvar, fick inte se dagens ljus. Psycko 2.a –  klart vidare… synd de maska bort loppet på 16 1:a varvet… Vidare o lär få ett bra spår i finalen.Buddha  ingen start i BC Finaler … tråkigt , Olle sa att han såg inte 100 ut när han lämna banan .  Nicolas får fixa till han imorgon, o   han får nu  vintervila, några veckor med bara skogspromenader , hage , “gosa” med Jessica- Laddas för nästa år.

Tur vi inte tagit in grillen, nu blir det grillat kött o tomater  med råstekt potatis o vitlöks smör  …

Lökene kl 17.30 , + 12 grader , grillen tänd