Tisdag em

Ruffino-mg141020

Bild Ruffino 3 år ( Love You- Faceforever)  foto Khilman. Vann så enkelt igår på Färjestad .

Det blev bra utdelning på lunchen, 3 hästar starta alla vann mer eller mindre överlägset.  Global Investment,han går mot ålderns höst, men som Olle sa hösten o vintern är Globalens tid.  Elita M.I  jättefin, On Track Pirays ägde banan idag, extra roligt när ägarna är från Dalarna och dessutom tagit sin lunch på travbanan, deras ögonsten vinner!

Global Investments skötare o ägare är Heni

Elita M.I skötare – Sverre.

On Track Piraya- Emma.

Varit tråkig dag på Lökene, småduggat och en i familjen är jättesnabb på att slänga kläder i maskin, en är långsam på att plocka ur nycklar o telefon när han hoppar ur regnkläderna. Så Olle är lite svår att få tag i på telefon idag….