Onsdag

bling

Ikväll är det dubbel jackpot på V86. En ensam vinnare kan ta hem hela 16 miljoner. Stallet har hästar till start både på Solvalla o Åby.  Björn hemma , sitter på botbänken i 3 dagar. Ikväll kommer  kompisarna från Karlstad ,  ska överraska han med mat o ” spelstuga” i hans vardagsrum. Tänkte ta förkylnings spruta idag, men tyvärr slog förkylningen till före.

You Talking to Me  åker på söndag mot Frankrike. Ska prova monté lopp.

Det var uppåt i stallet när det blev 100% i går till stallet. 3 vinster av 3 möjliga. Alla som jobbar är nu på topp , alla har köpt sej en biljett till Oktoberfesten på lördagkväll. Gäststugan är uppbokad av Linn som ska först åka med Stigi till Örebro på fredag o vinna med Charmant Hornline..  Kul att Färjestad travet gör en sån här kväll, otroligt uppskattat hör jag, många ” gamla ” hästskötare kommer mötas där o prata minnen.

Det finns fortfarande inga propositioner för Dec 2014  på ST sidan?