Torsdag

Lovelock l

Bild/ Lovelock /

Äntligen börjar han nu förstå att han oxså ska springa inte bromsa, men som Berra Erasmie sa till oss igår, det ta upp till  ett år när man kastrera en äldre häst innan de börja springa igen,  vi gjorde ett försök med att han skulle få träna i vatten 3 veckor, nu har han galopperat i vattnet dessa veckor , varit fri från vagn, det tände han på.  Dessutom har “sura” hästen accepterat en hag kompis.  Roligast var väl att det var Olle som vann med han, för han har hela tiden sagt att det att han känts kalasfin i träning.

De andra hästarna gick oxså bra igår- Sudbury fela när Olle skulle korrigera, sen såg vi inte han i bild på TV, kom längst ut o spurta till en 2:a plats. Nästa gång vinner han . Frozen Royalty är mer stark än speedig, 3:a ( loppet gick lite för sakta för han)

My Gliding Angel med Tobbe i vagn, otur fick en i ” knä” 300 kvar, tror oxså hon vunnit utan den fadäsen.

Efter Åby travet vaknar man upp, glad att läsa fredagens Trav Rond- Attans det är ju bara torsdag idag, inte lätt att ändra att man alltid gått på Åby torsdagar.

V86 kvar med delade omgångar,  det är väl så att de som sitter på stolarna i Stockholm förstår spel o spelutveckling bäst. Nu hjälps vi åt att få denna produkten bra, eller bäst. Som Olle sa travet har ju gett mej allt-

Björn hemma på gården, fortkörning. 15 hästar ska gå Rakbana o Backe,  bla de som startar nästa onsdag o lördag.

3 anmälda till Solvalla nästa Onsdag, Mister J.P , New Generation,  Tin Tin.  1 till Åby / Global Nirvana.

Foto / Emma Larsson