Torsdag Kväll

LAGERFELT

Bild/ Karl Lagerfelt är den stora sponsorn till PDA 2015- Otroligt snygg tröja som Björn fotografera för Lagerfelt sist han  var i Paris , ja en det är en  mode guru  som ska fixa travet att travet  sista helgen  i  januari 2015 , det här kommer absolut  bli kalas, …

Regnat från kl 11,00 – Björn hann undan med fortkörningarna och de var tummen upp. däremot sa han till ALLA – ta in hästarna från hagen nu på lunch, de fryser och hagen gör ingen nytta då. Regnet stod då som “spö i backen”

Grävmaskinen från Sven Utab är kvar , den gräver diken runt hela gården, vilken tur … Imorgon full fortkörning o  hoppas på att regnet ikväll drar bort snabbt .  Olle har tänt 1;a brasan för hösten i vardagsrummet  , en soppa som värmde blev kvällens mat. Så klart han kollar på TV,  Leksand – viktigt, , nu leder de o kanske serveras det lite senare något extra gott.

Björn har på em tillsammans med Tune gjort några korrigeringar på balanser till nästa vecka, Tune han är den som betyder så mycke för stallet… Ja allt faktiskt.  Likaså Bertil som oxså dyker upp nån dag i veckan- En pärla-