Söndag Kväll

Olivia

Bild / Fina Oliva, rider dressyr några dagar i veckan på Quarcio o Twitter, nu till helgen kommer Twitter ut  i lopp efter en skada som varit  vila på några månader. Oliva har i ca 2 månader matchat Twitter  i volter o skogen. Eskilstuna  lördag . Så klart Anton som i veckorna sköter Quarcio är jätteglad över den extra hjälp han får på helgen av Olivia. Sak samma för Matthias som sköter Twitter. .

Eskilstuna lördag , söndag , De som haft bästa festen säger alla , Maskerad vad vet jag?  – Kommer de klara av det igen? ( Dax kanske att göra ett besök?)

Varit årets fest helgen på Färjestad, imorgon får vi höra vad som hänt,  Emma var hemma , hon brukar ju vara ” partypinglan” –  Linn vakna i gäststugan vid lunch, stackarn tog tåget hem till Örebro  på em, stopp först i Karlstad sen i Hallsberg….

Bacchus starta i Frankrike , det blev en överförfriskad häst som galopps direkt- Nästa start då tar vi dem.

Blåser på Lökene, marchaller  går inte att tända det är + 12 .

Foto /  igår i stallet. Pappa Raneby