Onsdag Kväll

På väg

Bussen lastad för hemgång.

Mister J.P ( 2år)  vilken talang… vann ju enkelt .  Björns vän Matthias som verkligen gillar  analysera stam, Malla- Valle  Vicktory i franska blodet , en dos av Speedy Crown o Speedy Somolli- Styrka från mamman och massor av teknik från  faderns gener… Kan det bli bättre?

Så glada- Tack till Rune som sköter vardagen med Mister J.P och Tune som alltid  vet vad vi ska sätta på för dojor .

Såg Ni vad fina våra 2 andra hästar var?

Tin Tin- Satt fast, hade luckan kommit , varit en enkel seger – nu 2:a

New Generation- Kanon spurt,,, Nära vinst här oxså . 2:a

Resultat för idag på 3 hästar 1-2-2.   Stolta glada är vi alla i Stall Goop!

Olle styr nu bilen hem till Lökene  från Solvalla.  Fråga Olle hur var det på Solvalla ikväll. Jättetrevligt svara han, plats på stallsidan med Säpo o kompisar.. njuter sa han som alltid att vara på Solvalla