Lördag Kväll

Aboortjärn

Bild- Så här vackert var det för 2 dagar sen – Ett litet tjärn intill oss- Foto Maritha Öhrman.

För 5 dagar sen fanns det minst 1000 svanar som landat nere vid vår fågelsjö- I går var det skrik o de drog iväg som en “avlöning” vinter är på väg tolkar jag det som.,Tomt ,om 4-5 månader är de tillbaka igen.

Dugg som kryper inpå kroppen+ 4 … De flesta har arbetat på . Olle fick sej en utskällning-” typ stor”  när vi hitta han på taket till Björns hus, sopade löv-… Tror det låt något så här…. Tror Du att Du är 30 år ?… ramlar Du ner är det slut… Han gick ner motvilligt… Martin börja sin dag efter lunch, dyngplattorna ska vara rena till måndag , det blir några lass att köra ut. Varje vecka kör vi ut all skit o spån från plattorna. Ibland blir man mer rörd till tårar, när Eva Lena lägger sina pengar på sin kompis Nelly för operation av en knöl. Så är det att ha hund som är ens allt.

Imorgon har Charmis avslutning för året- Linn som brinner för sin häst, börja laga mat på em idag  och i morgon ska alla delägare smaka hennes goa mat . (fantastiskt att det finns sånna eldsjälar som Linn,)

Stenströmer o Björn levererar 2 segrar iem .. Uffe ser vi börjar få de grå tinningarns charm- Go kille” med hjärtat på rätt ställe  o en av Björns bästa vänner.

 

Olle tänder marchaller på Lökene som han alltid gör varje kväll. Så vackert o det lyser upp gården.

Björn drog före 7 imorse mot Halmstad- Stannar sa han kanske i Göteborg inatt- Middag med Stenströmer på Italienskan  Göteborg – ( känner vi Björn  rätt så rullar Bettan in hemma på gården vid 1-tiden inatt )

På Löken en Bourgon gryta på älg kalv ( lök morot vitlök steklök , tomat o rödvin+ vildfond  , kokats i 3 timmar ) serveras med  potatismos.