Efter Axevalla

EMMAn

Foto _ Snygga Emma som sköter On Track Piraya .

2 hästar i samma lopp då går det inte att var 100% på Axevalla. Det blev  vinst för fina Piraya – Emma sköter On track Piraya –  100.000 kr till Olles “bröder” i Dalarna. Yes nu är han  klar för final den 26/12 på Solvalla. Tänk när det svänger, efter ha haft problem med en hov, nu är den helt ok då kommer alla vinsterna på en o samma gång. 3 segrar för Björn.

Vår Vet praktikant Mickej han hinner med dubbla jobb ,hos oss på dagen,  rusar snabbt iväg på  sen em o kvällen till kliniken på Färjestad  för att lära så mycke som möjligt.    Tune som fixar alla skor på hästarna  är alltid  omtänksam o snäll, idag tog han upp beställning av Kristina som jobbar  på kontoret, – Vad vill Du ha i älgkött? sa han , (sköt en kalv på 200 m som var i språng i söndags ) Jo hon ville ha färs, stek till älgknöl, efter helgen får hon sin leverans av Tune

Det är +1 grad men känns som -8 , Martin fixar vägar ikväll med ringsladden.

Har ikväll fixat  egen musli, sockerfri, blev bara 2 burkar till Björn…. Olle får fortsätta äta Start….