Tisdag Kväll

Ruffe pris utd

Fick denna fina bild av Morten Skiefjeld – Olle – Björn o Ruffino- ( Så vacker han är Olles fux)

Läst Travrondens vinternummer tills ögonen blöder, då tjuva  Olle tidningen. I år har de verkligen lyckats med så många reportage som gjorde mej  (oss)  glada o lyckliga o flera personer som finns med,  nu älskas de ännu mer

Alla träningsjobb idag var som Björn sa – Helt perfekt, så nöjd, vi tränar rätt väg nu! Nästa år då ska vi utmana om högsta toppen . Nu har stallet  tät känning på 2:a platsen , Unterstainer några 100,000  före,,, Bergh , ja han kan vi inte nå.  I segrar är stallet 2;a efter Bergh. Bästa året för Stall Goop efter Björn tagit över  för 5 år sen,.Pall plats  i både segrar o pengar, kan det bli bättre?

Martin har förberett snö,alla banor  sladdas för fullt ikväll ( idag -4 nu + 2) inte lätt vara banmästare då…  Bilarna nytvättade med vinter pjuks på.  Dyngplattorna tomma, det var det sista Martin fixa innan han tog kväll.

Björn väljer åka med hästbussen till Solvalla i morgon, orolig för att inte SJ o flyget ska fungera. Fredag sa han, vågar jag ta flyget till Trollhättan från Bromma  o hinna Axevalla i tid?

Foto / Hur många ggr har det hänt att Olle står som ägare o inte som kusk i vinnarcirkeln,,, Ja det kan man räkna på en hand…

Bild Morten Skifjeld