Tips Vincennes söndag den 18 januari

\"Save-The-Quick-def-2\"

Lopp 1
17 Akido: Denna son efter Love You ska säljas på auktionen under PDA. Detta är bra häst och varje prestation han gjort är bra även om han kan galoppera ibland. Han kan gå i ledningen utan problem och hålla uppe ett bra tempo. Normalt är detta ett bra platsbud.
Rank: 17,18,14,15

Lopp 2
7 Virginious du Maza: På denna nivå borde han vara med och slås om segern. Han har en bra ryttare och utan bakskor. (det är ett stor plus för han)
Rank: 7,8,10,3

Lopp 3
6 Bouclier d\’or: Endast startat 7 gånger i sin karriär och vann sina fem första lopp. Det senaste loppet i slutet på december var ett lopp efter en längre tids vila och det gjorde han bra. Han ska bara vinna detta loppet.
Rank: 6,12,11,7

Lopp 4
Prix de Cornulier kommer bli en tuff duell mellan dom tre topp hästarna. 18 Roxane Griff har nästan tjänat 3 miljoner €. Hon var två i Prix d\’Amerique 2012 och huvudsakligen vann senaste Prix du Cornulier med en fantastisk avslutning. 17 Tiego d\’etang var två.. Roxane Griff\’s form är 110%, moralen är bra och han tränare har väntat på detta grupp I lopp sedan förra året. Och detta är deras mål för i år. 17 Tiego d\’etang var fyra 2013 och två 2014. Tränaren vill vinna nu. Senaste sulkyloppet var mycket bra. Han vann Prix de Bretagne grupp II lopp. Kanske blir detta revanschen??
3 Vittel de Brevol är utmanare. Han är klart bästa av dessa i monté. Han vann lätt på 1´13´1 i mitten på december ett grupp II lopp på 2700m. Tydligen kan han gå ännu fortare..
Rank: 18,17,3,12

Lopp 5
5 Trace ducale: Med ett bra startnummer, hästen är mycket bra i autostart och det känns som detta kan bli en bra outsider. Kusken Verbeeck kan ge henne det perfekta loppet för att kunna stå som segrare i detta lopp.
Rank: 5,7,8,4

Lopp 6
8 Vico du petit odon: Senaste loppet ska vi bara glömma. Duon Nivard/Leblanc är mycket farlig och hästen är troligen iordning ställd till 200%.
Rank: 8,9,5,13

Lopp 7
8 Booster winner: Denna fyraåring var en av de bästa av sin kull i monté till senaste loppet av Prix de Vincennes. Då slutade det med en åttonde plats. Hans prestation var både konstig och dålig då. Vi glömmer detta. Om han är den häst som han visat borde det bli seger.
Rank: 8,5,7,4

Lopp 8
9 Comtesse du chene: Två starter två segrar. Hon uppskattas av sin tränare. Hon kommer garanterat var på plats.. Men som vinnare?
Rank: 9,5,6,8

Lopp 9
12 Believe seven: Senaste loppet hade hon mycket otur, om hon hittat luckan senast hade hon förmodligen vunnit. Utan bakskor kommer hon bli mycket farlig.
Rank: 12,6,13,9

Dagens vinnarspel: Lopp 8 9 Comtesse du chene
Dagens platsspel: Lopp 4 17 Tiego d\’etang
Dagens skrällspel: Lopp 5 5 Trace ducale

Tips av Jean-Baptiste Lechat