Vincennes torsdag den 22 januari

\"timoko_mal_6\"

Lopp 1
Många hästar i detta lopp som slåss om segern.
13 Udo\’s oiler: vi ska glömma de två senaste starterna. Startat med galopp och sedan med galopp 150m kvar (då kunde det blivit seger). Han står bra inne i loppet. Låt oss hoppas Bergh kommer ge han en bra resa denna gång.
Rank: 13,14,11,6

Lopp 2
Hästar som är till salu.
2 Rionero: Denna häst har visat bra kvalitet under sin karriär. Utan skor och med ny tränare, kommer den vara med och slåss om segern. Stort frågetecken på formen? Hästen har inte startat sedan november.
Rank: 2,3,8,5

Lopp 3
17 Aymtika: Har bara gjort en start sedan september. Comebacken i början av januari var mycket intressant med skor. Med bra proposition och utan bakskor kommer det bli farligt. Formen kanske inte är 100% men om hon inte är för långt efter ledaren in i sista sväng, för hennes spurt är mycket farlig för dom andra motståndarna.
Rank: 17,5,10,6

Lopp 4
9 Vista du gade: Nu är det svårare lopp för henne i sulky och även fast hon gjort en del bra resultat. Så nu väljer tränaren och starta i monté. Första försöket kan vara det rätta!!
Rank: 9,4,11,5

Lopp 5
Hästar som är till salu
6 Alex d\’urzy: Denna häst är väldigt vanlig i denna här klassen och utan skor. Han kan ta revansch mot 7 Anne de neullIac.
Rank: 6,7,9,5

Lopp 6
1 Papalla: Detta sto efter Varenne gjorde ett bra lopp senast i en bra grupp. På denna nivå kommer det bli intressant och följa hennes starter i Frankrike. Allt hänger på kusken och om hon klarar gå 2850m med backen..
Rank: 1,14,11,15

Lopp 7
10 Best day: Denna häst kommer från stall Jean-Philippe Dubois. När de presenterar en häst som ska säljas för första gången brukar det sluta i bra resultat. Denna fyraåring kommer vara 200% och utan bakskor för första gången och med en bra kusk, så är det dagen D. Kommer säkert smyga med under loppet, han har en rysligt bra spurt.
Rank: 10,11,8,12

Lopp 8
11 Bellagio feat: Utan bakskor för första gången. Kombination med Lebourgeois/Hardy är en bra faktor för det ska gå hela vägen. Han har visat bra kvalitet och kommer strida för att vinna detta loppet.
Rank: 11,9,3,5

Dagens vinnarspel: Lopp 7 10 Best day
Dagens platsspel: Lopp 3 17 Aymtika
Dagens skrällspel: Lopp 6 1 Papalla