Go Kväll Lökene

Go natt

Kvällen är här på Lökens, Olle, Chris o tandläkarn är kvar i stallarna, Veterinären på tänder kommer 3 kvällar i veckan nu, hinner kanske 4-6 hästar varje gång han är här. Ikväll var det dax för Pax, Buddha, M. Rouge  o Ruffino att kolla tänder, Pax han fäller  många tänder nu, dessutom har han växt minst 4 cm på  2 månader, är nu 162 hög. Olle fick avbryta fortkörningen idag då Pax slog några host.  Stackars häst , lite förkyld o nu ska de rota med tänderna,,, Ni vet själva hur det känns att gå till tandhygenisten ( vem kom på att hon ska finnas?) Flera fina 3-åringar kommer kvala i det närmaste. Inga morötter till Pax ikväll sa Olle-OK då får grannen dubbel ranson( Dominator)

Läste  Skarplotten i Aftonbladet- Han har ju helt rätt- Minns när vi fick se 2 avd före fotbollen och 2 i paus och avslutningen snabbt efter fotbollen.  Många har samma uppfattning, senare lägg och vi hinner göra saker innan vi ser på TV, en sa vi hinner inte gå på V75 , ledig lördag , njuta frukost fram till 11.00 göra V75 , hasta till ombudet med lappen o hem igen…Hur ska jag då hinna gå  Åby V75  sa hon som bor 45 min från Göteborg. Nej de flesta gillar senare start i vår bekantskaps krests. Klart vi vill ha nya besökare till travet, hur tänker de som är födda på 80-talet?

Björn 3:a med Travlling Man- 10.000 Euro i 3dje Pris- Fortkörning på Grois Bois imorgon- Åker fredag kväll för att besöka norska  hästägare i Frankrike,