Paris

Catrine

Bild/  Catrine , söta goa norska  Catrine som jobbar på filialen i Paris.

Attentat i Köpenhamn, visst blir man ledsen när fredliga människor  som beskyddar andra ska få avsluta sina liv med ett skott ,  de har säkert familjer som Du o jag.

Emma o Petra är verkligen ambassadörer  för vårat stall, i torsdags kom Doréen , självklart sa Petra Du bor hos mej. Doréen vilken pärla, hon hade lasagne med i hästbussen mot Åby, nu var Doreens häst dålig och kanske blir det avel för Izadora  redan i år.

I helgen har de tagit hand om killarna i Buzzin Brain – som varit här på Rally o bott i gäststugan, fixat med  Rallypass, väg beskrivningar till sträckorna – Nu ikväll avslutnings fest inne i Karlstad o givetvis var ska sleven vara om inte i grytan.

Heni är oxså en sån fin ambassadör för stallet, idag var Salmela här, ( hockyspelarn i Färjestad) faktiskt satt näsan lite rakare än sist han var här, Heni fixa till alla papper som behövdes för registrering.

Det gick inte så bra i 3-årings kriteriet – galopp ja dubbla galopper o dagen var slut- Ingen “käkrem” och hästen tog stora språng.