Söndag

Lökene ovan

Bild / Lökens från ovan.

Martin var uppe i natt o sladda banorna, det fryser på underifrån. Tror Martin mer än någon längtar efter  sommar o vår o få sova hela nätter.

Vi kör Gävle nästa lördag. Anmälda är Champ Walk  in ( som vann i onsdags på Åby) Candor Hall är ny i Guld ( tjänat nästan 400,000 på 2 månader  långt lopp bör passa han) Twitter i brons ( vann ju oxså i sista starten) Johan Roc i Klass I( Vann på Färjestad) ,  utanför V75 är anmälda Metallic Beat,  Antonio AM och Isac Roc.

Olle har varit runt i stallarna i dag o kollat upp så alla kan starta.  Veckan startar måndag -Trav  , Olle Axevalla  åker tidigare ska se på Tronds 1-åringar , Björn Vincennes med Red Adir, tisdag vanlig fortkörning på gården, Onsdag ska Olle åka Broman o pröva 2-åringarna. Björn kör Solvalla V86.