Torsdag Kväll

Traktorn

Fina  nya traktorn, har fått sej en smäll så på måndag måste den in o lagas.  Otroligt nöjd med Maskin Väst AB som vi köpte traktorn av, de hämtar o fixar o är service inriktade . Det blev oxså köp av  ny stor  gräsklippare o en ny vatten tunna,( något större än den vi har nu, sa Håkan)  Håkans uträkning var- Vi sparar diesel o tid med nya tunnan så på 2 år är den betald… borträknad igen….Nya gräsklipparn ja den har Olle nycklarna till , så inte lätt att låna….

Hästarna har fått vara ute på em när regnet slutat, Mamasan var så hungrig att hon sätte i halsen, så 16.30 fick  Eva Lena åka in till djursjukhuset  för att få loss på proppen”

Bra med fina arbetskamrater- Ola , Ida o Jessica , fixa till hennes hästar, in från hagen, byta regntäcken till boxtäcken, mocka boxar ( de gör det morgon o em)  Kl 18.30 var de fortfarande kvar.

Otroligt sa Ida efter allt regn, vi körde på banan vid 15-tiden o det var super bana .

M.T Kingofthehill- Han har oxså slappat o sovit hela fm, ägaren var här med ” Gullrötter” men han ville inte störa sin häst som sov så gott. Vi sa en hästs värde som King of theHill steg från 400.000 kr till miljon belopp på ett enda lopp.. Björn köpte Kungen på Kriterie auktion för 2 år sen,, Kan vi hitta en ny kung iår?’

Så irriterad över nya ATG sajten- I kväll  fel på mej eller sajten?.. Går inte få in ” Live” – Står stilla även om man tittar 10 min gratis…. När hästarn presenteras i start 11:an, då ser man inte tränare ägare etc. Bara % o odds…