Onsdag Kväll

Box JP

Bild Mister J.P lite blyg ikväll, Björn har kört sista jobbet inför  helgen. Kanal 75 här för att göra reportage, de vill ha med Olle i TV,när de ringde ( 9,00) då var Olle  hos Bengt Holm på Dunevad utanför Göteborg.- åkte 5.30 imorse-  Hämtat hem Vainty Matters som varit i Italien. Bengt var snäll o la på nya skor innan Olle drog mot Lökene. Loppet hade gjort Vainty M hovar ömma. Om hon var glad- nej – bara nöjd att vara hemma igen- snällt sto.

Dax att byta ut lillbussarna igen, 9000 mil på Umeå bussen, Olles buss något mindre.

Tycker synd om Månprinsens  Anna- Maria – Vilken hets på henne, minns när Olle låg i backen för 10 år sen , man kunde ha strypt den där amatören som var fel ute .. Klart man inte ska slåss- men kan förstå henne , när kärasten Gunnar ligger i backen o hennes häst “rusar” runt banan. Bara att be om ursäkt o att allt blev fel- Lägg locket på