Tisdag Kväll

Leifs Pojk

De nya fönstren på stallet var verkligen en “hit” Bra luft o härligt för hästarna att se ut- De här har utsikt mot Björns trädgård o  hus. Leif Jr  vågar oxså mata dem från utsidan.

Det var Färjestad trav i går , vi var utestängda, Breddlopp- På gården bland personal fanns ingen som hade en tanke på att åka in o se tävlingarna- Det jobbades på fram till 18.30  i stallarna. Vilken uppsluttning av alla!!!

Parling styrde in Bomben till en 2:a plats – fina 7000 Euro till ägare.. Den nya 2-åringen som Björn köpte i Frankrike – kommer göra debut för oss 10.November- Som Håkan sa , ser ut som en färdig 3 åring i september-  Alla tester klara,. Nicolas o Björn drog ju till Bordeaux för att göra 1:a kollen, efter det fick hästen komma till vetkliniken på Grois Bois, då var Olle o Håkan på plats, allt var ok o klart för köp. En PDA vinnare om 3 år – vem vet…