Fredag

Björn Olle f

Det blev en seger igår på Åby.  Kl 8.00 i morse gick flyget till Paris.  2 bra chanser i em.  Cool Keeper och Dandy De Godrel. Björn kommer köra i Timoko´s dress. ( Bara så Ni hittar han i loppet) Loppen går på ATG sidan eller TV 12? ( Är det där de sänder lunchtravet). Ikväll åker han hem tillbaka till Stockholm, för att imorgon bege sej till Mantorp.

Jul , Olle har varit o fixat en gran, minns ett år då han köpte gran, det stod en gubbe på Åby o sålde, jättefin gran som vi klädde o efter åkte vi  hem till Värmland för att fira Jul, 2 dagar senare när vi kom hem lukta det gris i hela huset, gubben hade haft granarna i svinhuset  fuktiga sen hade det väl frusit vatten på dem o de lukta tyckte vi i veckor efter vi slängt ut granen. I år har vi en ekologisk gran ( Ja den går att återanvända år efter år). Glömde säga att Olle nu har sett till att vi får lägga om gräsmattan nästa år…. det där att det var fruset o vi kunde köra ut med last traktor o grävskopa var ingen bra idé

Björnkollen lär komma från flygplatsen, dax nu att sätta V75, ska handla julklappar på måndag.