Tisdag em

kommunLökene idag

Det är 22 December, vi går i träningsoverall o foppa tofflor. Solen har tom värmt upp altan. Så glad när hästägare dyker upp för att se sina hästar, har med “mutor” såsom morötter , äpplen och givetvis almosor till personalen. PoPPo s ägare till Cybile var här o kolla till, nu var hon behandlad , vccc o avmaskad, allt för att vi ska starta upp bra i Frankrike. Linn var här, hon krama Olle  , Ciggen var smidig nu som en katt i jobbet, det gjorde att han fick en avslappnad massage i em och en skogspromenad med Linn.

Stort- Kommun dök upp , de hade blommor med sej för att uppvakta Björn för den reklam han gör för Kil och givetvis 6000 segrar. Bra där Kils Kommun. ( bild )

Ägarna till Västerbo Hard Cash oxså på besök, de fick se sin “Pålle” gå fort ( gott vin fick Olle till nyårs middagen).  Björn hade med sej fina hembakade  cupcakes i sina färger till 11- kaffet . Ledel var oxså här med massor med påsar med färskt bröd. ( Ja han bor  breve ett kanon bageri på Råtorp.)Utah gjorde oxså en blixt visit- hemlig låda med bosaker… Glad för alla hälsningar vi fått med jättefina kort på Era hästar. Dessutom kommer jag bli en jäkel på Asian food nu med nya kryddor som thai Curry, medelhavsallt mm från Newbody.

SVT på besök, imorgon kl 22.00 i TV 1 kommer det reportaget, “granskning av Goop.”…Längre reportage sa de…

Björn har Ca 50 löp kvar att köra i år- Han håller sin fina statistik på 20% ( Då vinner han 10 löp närmaste dagarna, men med vilka?) Inkörda pengar  stämmer inte då Björns utländska segrar inte är med ca 45 miljoner har han kört in med de utlänska