Onsdag

Lökene imorseLööööölenf

Första bilden är kl 7,00 när solen börjar komma upp. – 18 . Leif fota innan han drog iväg med Paris hästarna.

Bild Nr 2 är ett av husen på gården.

 

 

Allting fungerar, inget har än så länge frusit, rundbanan är täckt av snö, vi har ännu inte börjat köra fort på nya året.  Under snön har vi en sand o sommarbana.

Bosse har åkt till Skara med Vanity Matters o Cybele Merité. Fortsätter därifrån med Ari till Paris. Björn kör långsamturere nere i Paris de har +10 o bra väder. Flyger tillbaka hem igen med sista flyget på fredag kväll.

Ska komma mer snö till helgen.  Just nu är det otroligt vackert, många av hästarna susar förbi upp till skogs slingan för en rundtur där i solskenet. Skogsslingan är kalas fin, först var den som ett dansgolv för att sen snön kommit o lagt sej som bomull över. Olle är som vanligt ute med sin röde krigare Ruffino.