Torsdag

vasterbp

Foto Björn, Västerbo Hardcash o en glad ägare Anthon.

Solvalla 3 hästar till start 2 vann Jula 2:a.  Dagen börja med att Jula Expl fick stryk på målfoto.  Västerbo hardcash– krossa dem till vinst.  Well Done Le Marc, 3dej spår  ” attack” sista 800 m och hon vann med en längd.   Jula E o Västerbo H skötare är Åslund, och Well Dones skötare är Sofia. 2 st rutinerade skötare.  Det var oxså glädje i Frankrike på em då Unique Govan var 2:a  i ett monté lopp 8000 Euro fick han.  Monica Hellquist  sköter både Unique Govan o Ochongo Face som startar på Vincenns i em 13.47. ( Ett lopp med ca 125.000 kr i 1:a pris.)  F. Ouvirer kör.

Olle fick en matlapp med sej hem på Soule. CC Queen fick ett bra lopp men inga pengar..

Ja idag börjar letandet efter en stjärna, Björn, Håkan och Parling är på plats från em i Stockholm, Olle stannar hemma i Kil, vi har plöj SM på granngården, ser ut att bli ett stort jippo, de har iaf ställt ut 8 bajamajor så då måste det väl komma fler än till Åby igår. De räknar med 3500 besökare, 66 st tävlande, nya traktorer , grålle traktorer,

Björn stackarn kom inte in i sin lägenhet i Stockholm i går, tjall med nya portnycklar, kl 23.00 chansa han o ringde en av grannarna, en nyvaken Barbro klev upp o öppna dörren, hon var psykolog såg ja i hitta.se. – Får fixa en blomma till henne i em. Nu hade Du ju chansen o ringa en pingla, då väljer Du en Barbro ( Alla Barbro är + 50) Du skulle valt en Lina eller Malin,,